Onze partners

Triathloncoach.nl biedt jou als atleet graag een totaalbeleving. Daarom werken we samen met een aantal gerenommeerde partners uit de sport. Wil je meer weten over hun dienstverlening? 

Neem dan zeker eens een kijkje op hun website of neem contact met ons op voor meer informatie! 

En wie weet..., misschien hebben we nog wel een leuk aanbod voor je!

IRONMAN The Netherlands

Met Multisportfestivals in Maastricht en Westfriesland biedt IRONMAN The Netherlands nu iedereen de kans te genieten van die zo kenmerkende IRONMAN sfeer. Met de IRONMAN 4:18:4 (sprint) en IRONMAN 5150 (Olympisch) laagdrempelig en voor elk niveau!

Extra Leisure

Met jouw wensen, doelen en doelgroep als startpunt ondersteund Extra Leisure je van A tot Z om jouw evenement tot een succes te maken. Slechts een deel of zelfs helemaal. Extra Leisure is jouw betrouwbare en professionele partner voor de organisatie van elk event!

Long Course Weekend

3 dagen. 3 disciplines. 1 weekend.

Het Long Course Weekend Holland is een uniek duursportfestival met een nog uniekere atmosfeer!

Verdeeld over drie dagen kun je kiezen uit drie disciplines (zwemmen, fietsen, hardlopen) of een combinatie daarvan.

Triathlonaccessoires.nl

Triathlonaccessoires.nl is dé triathlonspecialist van Nederland en België met een breed assortiment aan zwem-, fiets- en hardloop artikelen tegen de beste prijzen. Zowel online als in de winkel in het Brabantse Volkel. 

Beleving staat er centraal!

BTTLNS

Battalyans weten hoe te presteren voor een overwinning.

Deel mee in hun strijd!

Battalyans' doel is om u te voorzien van de beste triathlon gear ooit gemaakt. Wetsuits, trisuits en diverse accessoirres. 

BTTLNS. Perform like a Battalyan!

ChiroMotion

ChiroMotion kan oplossing en preventie bieden voor lichamelijke klachten zoals rug- en nekklachten. Maarten Thielen en zijn team is  gespecialiseerd in sportchiropractie en behandeld top- en recreatieve sporters bij blessures en preventie daarvan.