Op zoek naar structuur in je triathlon training?

Download het gratis e-book '6 simpele en snel toepasbare technieken voor meer rust & structuur in je triathlon training ' en ga zelfverzekerd op weg naar de finish!

 • Leer efficiënter trainen
 • Krijg meer rust in je dagelijkse trainingsroutine
 • Voorkom vervelende blessures 
 • Hou tijd over voor andere leuke dingen
 • Inclusief voorbeeld trainingsschema's
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik de download link naartoe sturen?
E-book gratis downloaden
Meer rust & structuur in je triathlon training met deze 6 simpele en snel toepasbare technieken | e-book | TriathloncoachNL

Op zoek naar structuur 

in je triathlon training?

Download nu het gratis e-book

'6 simpele en snel toepasbare technieken voor meer rust & structuur in je triathlon training '

 en ga zelfverzekerd op weg naar de finish!

 • Leer efficiënter trainen
 • Krijg meer rust in je dagelijkse trainingsroutine
 • Voorkom vervelende blessures 
 • Hou tijd over voor andere leuke dingen
 • Inclusief voorbeeld trainingsschema's
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik de download link naartoe sturen?
E-book gratis downloaden
Meer rust & structuur in je triathlon training met deze 6 simpele en snel toepasbare technieken | e-book | TriathloncoachNL
Verantwoord mijn grenzen opzoeken
Dankzij de kennis van Boudewijn heb ik meer balans en structuur in mijn trainingen en kan ik op een verantwoorde manier mijn eigen grenzen opzoeken. Zo train ik op de manier die het beste bij mij past.
Lees hoe Thijs Buizert de online coaching & community van TRTHLN ervaart!
Thijs Buizert

Triatleet

Geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd
Een heel andere trainingsaanpak dan ik gewend was maar het geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd. Ik heb nu een veel betere balans tussen mijn werk als zzp'er, mijn thuis en het trainen.
Lees hoe Nicole Loeve de online coaching & community van TRTHLN ervaart!
Nicole Loeve

Hardloopster & triatlete

Verantwoord mijn grenzen opzoeken
Dankzij de kennis van Boudewijn heb ik meer balans en structuur in mijn trainingen en kan ik op een verantwoorde manier mijn eigen grenzen opzoeken. Zo train ik op de manier die het beste bij mij past.
Lees hoe Thijs Buizert de online coaching & community van TRTHLN ervaart!
Thijs Buizert

Triatleet

Geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd
Een heel andere trainingsaanpak dan ik gewend was maar het geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd. Ik heb nu een veel betere balans tussen mijn werk als zzp'er, mijn thuis en het trainen.
Lees hoe Nicole Loeve de online coaching & community van TRTHLN ervaart!
Nicole Loeve

Hardloopster & triatlete

Boudewijn Leunissen | Triathlon coach | TRTHLN

Mijn naam is Boudewijn Leunissen, woonachtig in het pittoreske en altijd levendige Zuid-Limburgse dorpje Eijsden en samen met mijn vrouw Romy ben ik de trotse ouders van twee prachtige adoptie kids uit Hongarije.

In 2012 kwam ik zelf  als 35-jarige laatbloeier in aanraking met de triathlon sport. Al van kleins af aan zat ik in de muziek, dus heel sportief was ik niet. Ik had ook nog geen idee hoe ik het trainen voor een triathlon moest aanpakken, laat staan naast een 40-urige werkweek en druk sociaal leven.

Toch is het mij gelukt om in 2017, geheel op eigen kracht, zonder blessures en ook nog in een voor mezelf verrassende eindtijd van net onder de 11 uur, mijn eerste finish van de wereldberoemde IRONMAN triathlon te bereiken.

Inmiddels help ik als gediplomeerd triathlon coach alweer zo'n 5 jaar met veel passie en energie anderen naar de finish. In mijn manier van coachen staat vooral het groeiproces van de atleet centraal. Niet alleen als sporter maar ook als mens. Mijn motto is dan ook: If you can dream it, you can do it! 

Denk altijd in mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden en blijf vooral geloven in jezelf. 

Boudewijn Leunissen | Triathlon coach | TRTHLN
Boudewijn Leunissen | Triathlon coach

Mijn naam is Boudewijn Leunissen, woonachtig in het pittoreske en altijd levendige Zuid-Limburgse dorpje Eijsden en samen met mijn vrouw Romy ben ik de trotse ouders van twee prachtige adoptie kids uit Hongarije.

In 2012 kwam ik zelf pas als 35-jarige laatbloeier in aanraking met de triathlon sport. Al van kleins af aan zat ik in de muziek, dus heel sportief was ik niet. Ik had ook nog geen idee hoe ik het trainen voor een triathlon moest aanpakken, laat staan naast een 40-urige werkweek en druk sociaal leven.

Toch is het mij gelukt om in 2017, geheel op eigen kracht, zonder blessures en ook nog in een voor mezelf verrassende eindtijd van net onder de 11 uur, mijn eerste finish van de wereldberoemde IRONMAN triathlon te bereiken.

Inmiddels help ik als gediplomeerd triathlon coach alweer zo'n 5 jaar met veel passie en energie anderen naar de finish. In mijn manier van coachen staat vooral het groeiproces van de atleet centraal. Niet alleen als sporter maar ook als mens. Mijn motto is dan ook: If you can dream it, you can do it!  

Denk altijd in mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden en blijf vooral geloven in jezelf!

Krijg ook meer rust & structuur in je triathlon training!

 • Ga efficiënter trainen
 • Creëer rust in je dagelijkse trainingsroutine
 • Voorkom vervelende blessures 
 • En hou ook nog tijd over voor andere leuke dingen
No opt-in form has been selected
Meer rust & structuur in je triathlon training met deze 6 simpele en snel toepasbare technieken | e-book | TriathloncoachNL