Veel gestelde vragen

Voor welk type sporter is het Basic abonnement het meest geschikt?

Bij het Basic abonnement is er geen coach contact inbegrepen en dit abonnement is dan ook bij uitstek bedoeld voor de zelfregulerende sporter die geen behoefte heeft aan regelmatig contact maar wel aan structuur middels een op maat gemaakt trainingsschema voor een specifiek doel. Intake vindt plaats aan de hand van een vragenlijst per e-mail.


Voor welk type sporter is het Complete of Ultimate abonnement het meest geschikt?

Het voornaamste kenmerk van het Complete en Ultimate abonnement is de persoonlijke, online coaching en is bij uitstek geschikt voor sporters die nieuw zijn voor de tak van sport die ze willen gaan beoefenen en nog met veel vragen en/of onzekerheden zitten. Maar ook voor meer gevorderde sporters die behoefte hebben aan iemand die het organiseren en structureren van de trainingen volledig uit handen neemt. Die de stok achter de deur is of gewoon iemand die continu over hun schouder meekijkt bij hun vorderingen en bijstuurt waar nodig.  


Wat houdt online coaching precies in?

De coaching vindt - het woord verklapt het eigenlijk al - grotendeels digitaal plaats. Jouw gepersonaliseerd trainingsprogramma wordt beschikbaar gesteld via de handige app van Trainingpeaks. Communiceren doen we vooral middels WhatsApp en zien we elkaar daarnaast eventueel periodiek in een video consult. Digitaal maar toch héél persoonlijk! 


Wat wordt er in het intakegesprek allemaal besproken?

Tijdens het persoonlijke intakegesprek (video consult) leren we elkaar natuurlijk allereerst wat beter kennen en nemen we samen jouw wensen, doelen en ervaring door. Daarnaast staan we stil bij een aantal praktische zaken zoals bijvoorbeeld de dagen waarop je kunt trainen en de beschikbaarheid van trainingsfaciliteiten bij jou in de buurt (bijv. zwembad). 


Is mijn coach onbeperkt bereikbaar?

Bij het Complete en Ultimate abonnement ben je verzekerd van continu bereikbaarheid van mij als coach. Op die manier krijg je altijd snel een antwoord op al jouw twijfels en vragen. Omdat ik ook een beetje hecht aan wat 'quality time' met mijn gezin is dit niet helemaal onbeperkt maar binnen 24 uur heb je altijd reactie. 


Hoe persoonlijk of op maat gemaakt zijn de trainingsschema's?

Er zijn natuurlijk een aantal basisprincipes waaraan ik zal vasthouden maar bij het opstellen van jouw trainingsschema's hou ik zoveel mogelijk rekening met de zaken zoals hierboven al genoemd.


Meer vragen? Neem dan snel contact met me op!

Triathloncoach.nl

Optimaal sportplezier én gezondheidswinst voor iedereen! 

arrow_drop_up arrow_drop_down