5- of 10-weekse borstcrawlcursus. Intensief en met écht persoonlijke aandacht werken aan jouw borstcrawl techniek. Sneller zwemmen gegarandeerd!

Borstcrawlcursus

Een losse privéles of zelfs een 5- of 10-weekse borstcrawl cursus.

Intensief en met écht persoonlijke aandacht werken aan jouw borstcrawl techniek. 

Sneller zwemmen gegarandeerd!

NIEUW: vanaf voorjaar 2021 óók in Eijsden!

Losse privéles

€ 75,-
  • Max. 1 deelnemer per les
  • Prijs is excl. eigen entree tot het zwembad

5-lessen pakket

€ 337,50
  • Max. 1 deelnemer per les
  • Prijs is excl. eigen entree tot het zwembad

10-lessen pakket

€ 637,50
  • Max. 1 deelnemer per les
  • Prijs is excl. eigen entree tot het zwembad
Elke les 45 minuten lang écht persoonlijke aandacht! 

Afhankelijk van jouw beginniveau en vorderingen plannen we de lessen elke week of eens per 2 weken. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt de borstcrawl cursus precies in?

Tijdens 5 of 10 privélessen van 45 minuten komen alle onderdelen van de borstcrawlbeweging aan bod. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je ligging in het water, de manier waarop je je hand in het water steekt, de doorhaal onder water en je overhaal boven water. Maar ook besteden we aandacht aan wat theoretische aspecten van het zwemmen zoals het drijfvermogen, ademhaling, verminderen van weerstand en vergroten van voorwaartse stuwing. En mocht het nodig zijn dan zetten we ook een onderwatercamera in om jouw bewegingen nog beter in kaart te brengen.


Is de borstcrawl cursus voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu pas begint met de borstcrawl, na slechts een paar slagen alweer op de schoolslag moet overstappen en al begint te hyperventileren bij het idee dat je onder water moet gaan uitademen. Of je bent al een wat gevorderde zwemmer die het gevoel heeft maar niet sneller te worden. De inhoud van de lessen en de snelheid waarmee we opbouwen wordt volledig afgestemd op jouw niveau. 


Heb ik elke week les?

Nee. Dat kan wel, maar hoeft niet. Afhankelijk van jouw wens, de tijd die rest tot jouw doel, het beginniveau en de voortgang tijdens de cursus pakken we na elke les samen de agenda erbij en plannen we de volgende les ofwel meteen de week daarop of slaan we tussentijds een weekje over zodat je zelf in staat bent om het geleerde in de praktijk te brengen tijdens je eigen trainingen.

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen worden gegeven in een 25-meter wedstrijdbad of (nieuw vanaf voorjaar 2021!!!) bij mij thuis in Eijsden. Neem voor locaties, meer info en prijzen gerust even contact op! Indien in een 25-meter wedstrijdbad vinden de lessen over het algemeen plaats tijdens de reguliere openingstijden van het betreffende zwembad (zie ook: 'Waarom moet ik zelf de entree tot het zwembad betalen?') en dus zullen er ook andere zwemmers, soms langzaam, soms snel, in het water aanwezig zijn. Gelukkig is het er niet al te druk en hebben we voldoende ruimte om met elkaar aan de slag te gaan.


Wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen worden steeds in overleg en naar beschikbaarheid van het zwembad ingepland.


Waarom moet ik de entree tot het zwembad zelf betalen?

Door gebruik te maken van de reguliere openingstijden van het zwembad betalen zowel jij als ik als trainer het normale entreetarief. Op die manier kan ik de prijzen van de cursus of privéles betrekkelijk laag houden. Zou ik nl. een aparte baan moeten huren dan zouden de kosten van de cursus of privéles door alleen al de baanhuur bijna verdubbelen. En bijkomend voordeel: je kunt voor de les al wat eerder het water in of na de les gewoon in het water blijven om zelf nog wat te trainen of het geleerde meteen nog eens in de praktijk brengen.

Meer vragen? Neem dan snel contact op!

Triathloncoach.nl

Sportplezier én gezondheidswinst voor iedereen!

arrow_drop_up arrow_drop_down