5- of 10-weekse borstcrawlcursus. Intensief en met écht persoonlijke aandacht werken aan jouw borstcrawl techniek. Sneller zwemmen gegarandeerd!

Borstcrawlcursus

Een losse privéles of zelfs een 5- of 10-weekse borstcrawl cursus.

Intensief en met écht persoonlijke aandacht werken aan jouw borstcrawl techniek. 

Sneller zwemmen gegarandeerd!

Losse privéles

€ 50,-
  • Duur: 45 minuten
  • Locatie: Eijsden (endless pool)
  • Max. 1 deelnemer per les

5-lessen pakket

€ 237,50
  • Duur: 45 minuten
  • Locatie: Eijsden (endless pool)
  • Max. 1 deelnemer per les

10-lessen pakket

€450,-
  • Duur: 45 minuten
  • Locatie: Eijsden (endless pool)
  • Max. 1 deelnemer per les

45 minuten lang écht persoonlijke aandacht! 

Zwemmen in een endless pool! Geen last van andere zwemmers.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de borstcrawl cursus precies in?

Tijdens 5 of 10 privélessen van 45 minuten komen alle onderdelen van de borstcrawlbeweging aan bod. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je ligging in het water, de manier waarop je je hand in het water steekt, de doorhaal onder water en je overhaal boven water. Maar ook besteden we aandacht aan wat theoretische aspecten van het zwemmen zoals het drijfvermogen, ademhaling, verminderen van weerstand en vergroten van voorwaartse stuwing. En mocht het nodig zijn dan zetten we ook een onderwatercamera in om jouw bewegingen nog beter in kaart te brengen.


Is de borstcrawl cursus voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu pas begint met de borstcrawl, na slechts een paar slagen alweer op de schoolslag moet overstappen en al begint te hyperventileren bij het idee dat je onder water moet gaan uitademen. Of je bent al een wat gevorderde zwemmer die het gevoel heeft maar niet sneller te worden. De inhoud van de lessen en de snelheid waarmee we opbouwen wordt volledig afgestemd op jouw niveau. 

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen vinden plaats in een zogenaamde 'endless pool' bij mij thuis in Eijsden. Andere locaties zijn op aanvraag bespreekbaar. Voor meer info en prijzen daarover, neem gerust even contact op!


Wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen worden steeds in overleg en naar onze beider beschikbaarheid ingepland.


Heb ik elke week les?

Nee. Dat kan wel, maar hoeft niet. Afhankelijk van jouw wens, de tijd die rest tot jouw doel, het beginniveau en de voortgang tijdens de cursus pakken we na elke les samen de agenda erbij en plannen we de volgende les ofwel meteen de week daarop of slaan we tussentijds een weekje over zodat je zelf in staat bent om het geleerde in de praktijk te brengen tijdens je eigen trainingen.

Meer vragen? Neem dan snel contact op!

Triathloncoach.nl

Sportplezier én gezondheidswinst voor iedereen!

arrow_drop_up arrow_drop_down